MATSTREIF 2017

Matstreif er i år lagt til 22-23 september. Dette er det største arrangementet vi er med på gjennom "festivalsesongen". Aker Brygge og Rådhusplassen fylles av produsenter, leverandører, grossister og forhandlere og tar i mot titusenvis av publikummere over to hektiske dager i hovedstadens sentrum. 

Etter at vi i 2016 fikk tildelt Matmerk sitt merke for Unik Smak, fikk vi også lov til å være i Matmerk sitt telt eksklusivt for merkeinnehaverne. Dette er vi selvsagt stolte over og Matmerk gjør en kjempejobb for sine medlemmer gjennom hele året og dette når sitt høydepunkt i september under Matstreif.

Det er Innovasjon Norge som arrangerer Matstreif og fra deres hjemmeside henter vi: "MATSTREIF har blitt Norges største matfestival og et kjært arrangement midt i hjertet av Oslo hvor i fjor vi hadde estimert 235.000 besøkende til festivalen. Utstillerne har stor glede av dele sine historier med publikum og nettverksbygging med produsentkollegaer fra hele Norge. Det produseres fantastiske lokalmat- og drikkevarer i hele Norge, og vi ønsker at MATSTREIF skal bidra til økt forståelse for sammenhengen mellom kunnskap, bærekraft og kvalitet i den norske matbransjen."  

Ekstra stas er selvsagt all oppmerksomheten rundt Matstreif, man risikerer og bli intervjuet av media og man får veldig god eksponering for det man driver med uansett bransjen. Spesielt Matkanalen med Vibeke Klemetsen i spissen lager veldig gode reportasjer fra Matstreif. Man risikerer også å treffe på både politikere så vel som kongelige under arrangementet, som samler nesten 250 000 besøkende.

 

 


Cxense Display