Polaris Helse

NWH – Norwegian Whale Healt er en serie helseprodukter under utvikling, basert på hvalens unike egenskaper. De helsemessige virkningene er kjent gjennom generasjoner. Vågehvalen tilbringer sommeren på høyere breddegrader helt opp til iskanten for å dra nytte av den rike næringstilgangen. Den tilbringer vinteren i sørlige deler av Nord-Atlanteren - mellom Gibraltarstredet i øst og Det karibiske hav i vest. Vågehvalene er utholdende, raske og effektive svømmere – når de er på vandring er de bare oppe i overflaten i noen få blåst. Dette sunne og aktive livsmønsteret gir grunnlag for flere helsefremmende produkter.

Myklebust Hvalprodukter er ledende i å utvikle et marked for helsebringende produkter fra hvalolje i Norge. Forskningen har så langt gitt grunnlag for å lansere en serie produkter i et helhetlig konsept. Konseptet er unikt i verdens sammenheng og har med sin unike kvalitetsstandard fått betegnelsen NWH – Norwegian Whale Health.

Myklebust Hvalprodukter er en ny aktør i dette helsemarkedet. Helsekostsegmentet og egen netthandel er av den grunn de foretrukne kanalene i første omgang.

Kapslet Hvalolje, som er det første produktet som er lansert, har unik fettsyresammensetning. Dette bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjoner. For det norske kostholdet er den også en god kilde til de viktige Omega-3-fettsyrene.

Vi har lansert Balenin, Protein og Hudkrem i vår nettbutikk.Ferdigprodukt (Helårsprodukt)

Hudkrem 10pk

Hudkrem 10pk. 10 tuber à 100ml

Les mer..

Hudkrem

Hudkrem. Tube med 100ml

Les mer..

Protein

Protein i tablettform. Bokser med 120 kapsler.

Les mer..

Protein 6pk

Protein i tablettform. Seks bokser à 120 tabletter.

Les mer..

Balenin 6pk

Balenin i tablettform. Seks bokser à 120 tabletter.

Les mer..

Balenin

Balenin i kapsler. Boks med 120 kapsler.

Les mer..

Hvalolje 6pk

Hvalolje i kapsler. Bokser à 120 kapsler.

Les mer..

Hvalolje

Hvalolje i kapsler. Boks med 120 kapsler.

Les mer..

Cxense Display