Den Blå Timen 27. juli

Lørdag 27. juli arrangeres Den Blå Timen i Sandøy kirke, med Unni Wilhelmasen som hovedartist. Andre medvirkende er Signe Torill EIkrem, og Oddleif Sandøy og Håkon Sandøy. Det blir holdt to konserter, en klokken 15.00 for tilreisende, tilpasset fergeavganger, og en klokken 18.00 for alle andre.

Der vil også blandt annet være kunstutstilling, øyavandring med Ingrid Sandøy, og guiding i Sandøy kirke med Ingvar Sandøy, og guida ferjetur med Odd Arve Orten kl. 13:40 frå Småge til Sandøya

Myklebust Hvalprodukter stiller med servering av hvalwok. Håper vi sees der!

Trebaatfestivalen 16.-17. august 2019

Under Trebaatfestivalen i Ulsteinvik finner du oss på Kulturplassen fredag og lørdag. det vil bli salg av hvalkjøtt og hvalkjøttprodukter, og vi vil også servere hvalwok og hvalburger fra vår stand.  

Den Norske Matfestival 22.-24. august 2019

Den Norske Matfestivalen er siden starten i 1984 blitt en institusjon for norsk matkultur. Matfestivalen har de siste årene, med et par unntak, blitt avholdt på St. Olavs Plass midt i Ålesund sentrum, men arrangeres i år på helt ny arena; Skansekaia! For innbyggerne på hele Sunnmøre er dette blitt et populært og fast holdepunkt i festivalsesongen. Myklebust Hvalprodukter har i snart 20 år vært fast utstiller og samarbeidspartner med Den Norske Matfestivalen. Verdens største hvalrestaurant har blitt et begrep som vi er stolte av. I festivalteltet vårt får du servert hvalwok, hvalwraps, tacowraps med hvalkjøtt, lettrøkt hvalkjøtt i flere varianter, samt våre nyheter; hvalburger og spekepølse av hval. 

Årets underholder i teltet vårt er Elisabeth Kristensen, blant annet kjent for sin andreplass i The Voice 2012. En trubadurkveld med Elisabeth blir garantert en fin opplevelse, der den musikalske reisen vil inneholde masse gode klassikere fra så vel internasjonale artister - til våre egne kjente klassiske hits. 

Opptredener:
Torsdag: kl 13.00, 15.00 og 17.00
Fredag og lørdag: 14.30, 16.30, 20.00, 21.30 og 23.00

Selv skriver Den Norske Matfestivalen på sine nettsider følgende om seg selv: "Gjennom årenes løp har programmet etter hvert funnet sin form: Det er en kombinasjon av messe for de ypperste innen matkunst i Norge, med flere NM, fagforum for matprodusenter av alle slag, og folkefest for folk flest. Det unike med Matfestivalen er det gode samarbeidet på tvers av profesjonene. Her møtes aktører fra fiskeri og landbruk, sammen med foredlingsindustrien, kokkene og reiselivsbransjen. Festivalen er i dag organisert som et aksjeselskap med eierinteresser fra alle disse bransjene."

Matstreif 2019

Matstreif er i år lagt til 6.-7. september. Dette er det største arrangementet vi er med på gjennom "festivalsesongen". Aker Brygge og Rådhusplassen fylles av produsenter, leverandører, grossister og forhandlere og tar i mot titusenvis av publikummere over to hektiske dager i hovedstadens sentrum. 

Etter at vi i 2016 fikk tildelt Matmerk sitt merke for Unik Smak, fikk vi også lov til å være i Matmerk sitt telt eksklusivt for merkeinnehaverne. Dette er vi selvsagt stolte over og Matmerk gjør en kjempejobb for sine medlemmer gjennom hele året, og dette når sitt høydepunkt i september under Matstreif.

Det er Innovasjon Norge som arrangerer Matstreif og fra deres hjemmeside henter vi: "MATSTREIF har blitt Norges største matfestival og et kjært arrangement midt i hjertet av Oslo hvor i fjor vi hadde estimert 235.000 besøkende til festivalen. Utstillerne har stor glede av dele sine historier med publikum og nettverksbygging med produsentkollegaer fra hele Norge. Det produseres fantastiske lokalmat- og drikkevarer i hele Norge, og vi ønsker at MATSTREIF skal bidra til økt forståelse for sammenhengen mellom kunnskap, bærekraft og kvalitet i den norske matbransjen."  

Ekstra stas er selvsagt all oppmerksomheten rundt Matstreif, man risikerer å bli intervjuet av media og man får veldig god eksponering for det man driver med uansett bransje. Spesielt Matkanalen med Vibeke Klemetsen i spissen lager veldig gode reportasjer fra Matstreif. Man risikerer også å treffe på både politikere så vel som kongelige under arrangementet, som samler nesten 250 000 besøkende over to hektiske dager på Rådhusplassen.

 

 


Cxense Display